Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter nysningen



Arommarodör
stinker mer än doftar gott
nyser av odör
efter hägg kommer syren
välkomnar sommardoften





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-29 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Prosit...
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP