Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent för korrektur



Ett ord för mycket
lägger sin skugga över
hela meningen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-29 22:17



Bookmark and Share


  novembersol VIP
På pricken, precis som när man målar en tavla.
2013-06-07

  lodjuret/seglare VIP
H. C. Andersensk form av klokskap
bör redendera i kvarlåtenskap
av allt levande i orienterat mod
kanske litet som att skänka blod
till en sorts allmänhets möjliga kap
2013-05-30

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen
Syns Mästaren)
Calle
2013-05-30

    ej medlem längre
Förlåt- suddar ut, börjar om
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP