Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prästkragen


Älskar älskar inte älskar...



Hon har gjort sitt val
han under visst kval hade
inget annat val
än acceptera hennes
bortvald som han ändå var




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-30 00:05



Bookmark and Share


  Maria T
Sorgligt
2013-05-31

  Palett
Mycket bra !
2013-05-30

  © anakreon VIP
Hög igenkänningsfaktor.
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP