Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vecka.

Idag har det gått en vecka
en vecka
sen
jag
fick reda på att
du
håller
om någon
annan

men vet du?
det gör
inte
lika
ont

längre

bara

ibland




Fri vers av Jotic
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-06-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jotic