Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är liden



Allt gick om intet
såsom döden går livet
hack i häl försvann
han in i sin egen själ
vilseledd tappade tron

på en ny morgon
natten är hans fristad där
mörkret är hans dag
drömmarna är hans boning
fängslad bortom dagens ljus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-02 21:45



Bookmark and Share


  wildah
Känslosam och fin!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP