Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade

älskade flicka
du glittrande sjungande bedårande varelse
varför fick jag aldrig hitta dig gömd i mitt jordgubbsland
varför hann vi aldrig leka tafatt bland alla träden

varför
hör jag dig numera bara svagt sjunga från himlen i skymning eller om natten
under alla kvällar och nätter
då jag inte kan sova
plågad av saknad efter din kropp din röst

men då
vid dessa tillfällen av osömn


morkullorna
fladdermössen
och nattskärran
ändå
spelar och visar siluetter mot himmelen
den
varifrån du sänder ditt outgrundliga
jordgubbsleende.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-03 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP