Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blev varandras musik

Stråkarnas inslag
väver ett nät

på minnesvarpen
ifrån den våren

vi blev varandras musik.
Tonerna tänjer tiden

svingar mig med i flödet
hållen av dina händer

om ryggen.
Musikens not

drog upp en lycka
till ytan av mitt hav

Jag låter den åter dyka
i strömmen.




Fri vers av Ingegerd Carlsson
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-06 23:21



Bookmark and Share


  BillyTheKid
Vacker ton i dina ord...
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag