Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTAS BLÅ FÅGEL

hoppas att ni sett

mitt hjärtas blå fågel

ett prisma har många facetter

hoppas att ni sett

dess sprödhet och skönhet

synlig både dagtid och nätter

någon sade att

man läser mig som boken

hoppas bara att ni läser rätt

så den träder fram

mitt hjärtas blå fågel

en ofta förbisedd facett

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-08 05:35



Bookmark and Share


  Palett
Öppen och fin text !
2013-06-08

    ej medlem längre
Mycket fint skriver du- med ett blått skimmer- ord från hjärtat.
2013-06-08

  Stefan Albrektsson
Jodå, jag har allt sett den där blå fågeln Larz - en liten spröd och skön. Vi har alla många facetter. Gillar verkligen dessutom hur du flätar rimmen och hur det rytmiska får flöda fritt.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP