Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGA ÖVERRASKNINGAR

morgonsolen gick i moln

och himmelen är grå

halva mänskligheten är

så marig att förstå

ledtrådarna leder fel

och ut i ingenstans

men om man är stark och hel

kan man säkert få en chans

 

 

 

 

inget att ta tag i för

en poet som saknar "det"

tilldragande är blott den

som betraktas som magnet

inget blont från amsterdam

som rest upp hit för min skull

och ni flyr med hast, madame

kanske tror ni jag är full

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2013-06-11 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP