Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I


Afrodite, jag har en kyss att ge
till dig som är den finaste jag sett,
men om du vill ha den så får du be
och inte rädas hjärtas rikoschett.

Många saker jag har att säga dig,
om livet, om kärlek och annat stort,
så slut inte öronen till ett nej,
utan följ min tanke och ge mig bot;

för jag tror att du tänker på mycke´,
på blommor och bin - på hur en man är,
så om du ger mig ditt kärleks smycke
kommer jag viska till dig allt det där.

Var inte rädd, utan närma dig nu
mina läppar och bli mitt hjärtas fru.




Bunden vers (Sonett) av MattiasG
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-06-14 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MattiasG