Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|| Hemlängtan

Min själ är det främmande landet

som ingen vågat besöka.

 

Här ligger de mörka sjöarna

där bara eftertanken bottnar.

Här vilar de mäktiga klipporna

där inte ens hoppet slår rot.

Här sover den djupa skogen

där ångesten viskar om natten.

 

Här finns det törstiga hjärtats oas. 




Fri vers (Fri form) av Individ #3
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-14 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande skriftat.. talangfullt och det når in, i hjärtat.
2013-12-01

  Schackpoeten VIP
Gillar skarpt, du måste släppa en diktsamling :-)
2013-06-16

    ej medlem längre
Dikten har en bra rytm och den fångar känslan bra!
Får vackra bilder i huvudet.
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Individ #3