Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnolian blommar



Det finns möten man
aldrig önskade blev och
andra som aldrig
blev av hur man än vänder
och vrider på det blir det

aldrig riktigt som
man tänkt sig men ger inte
tappt om inte förr
så senare blir kanske
mötet vi båda tänkt av




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-15 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP