Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ögon för vårt bästa?



Övervakade
vad vi än gör går och står
ser storebror oss
frihet och demokrati
har sina begränsningar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 21:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om storebror har (glas-)ögonen med sig, så ser han det som finns att se. Annars är blir det en mer grumlig historia.
2013-06-16

  mysing
Ja storebror ser allt, huruvida det är för vårt
Bästa... Tja, inte alla gånger kanske.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP