Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4...Pekoralbagatell



Du är min lyra
slår an en sträng på din kropp
vibrerar av hopp
anar en viss resonans
väcker slumrande romans

lockar med toner
sjunger om en ny vår för
du är den ende
som kan mig att gråta
tyst till ”så ska det låta”




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-16 19:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste .den med en skådespelares känsla, och det var i sanning skön läsning.
2013-06-16

  flygia
charmig
ljus charm
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP