Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3...En droppe gör ingen skillnad



Bräckt vatten ingen
ser de tårar som rinner
när regnet faller
länge bar hon dem inom
sig sen rämnade himlen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-16 22:15



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark vacker text!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP