Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa blod

Flicka din arm

Och rosa blodet

Förbrukat

Förgäves

För överlevnad

En tonår

Din lycka

Smal




Bunden vers av MattiasG
Läst 165 gånger
Publicerad 2013-06-20 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MattiasG