Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreti och pleti


Både kreti och pleti

Har jiddrat sitt pladder

Med försnillade läppar

Intill döden

Nu är det fan min tur

Att påpeka kistor och truismer

Mäta livets längd

I surdeg och fredagsmys




Fri vers (Fri form) av MattiasG
Läst 141 gånger
Publicerad 2013-06-20 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MattiasG