Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå folk skriver om vikten av att ta ara på sin dag, instead of to casta bort den helt.


Dansa på bara.





För att alls kunna kramas
kräver en del av sig själva
eller andra
de först måste lära sig dansa.

Men det är ju bara klena undanflykter.
De drar sig ju inte
då det kommer till kritan
dansa på en eller Annans grav.







Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP