Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina grannar

de flesta av mina grannar är döda sedan länge

de var

bönder fiskare sjömän varvsarbetare

inga hjältar

levde av jord hav och musklers arbete


de grannar jag har kvar

är rådjur

sälar

och

uv




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-22 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP