Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leader of the pack


Jag mötte honom vid godisaffären
han var så söt
och snäll
han gav mig en ring
Jag föll totalt för honom, han som var leader of the pack
aldrig hade någon brytt sig så mycket om mig
öppnade mina ögon
fick mig att se världen med nya ögon

mina föräldrar trodde han var dålig
men jag visste att han bara var ledsen
de försökte hålla oss isär
men utan resultat
kärleken dör ej lätt
vi planerade att fly ut ur stan

en kväll bar det av
jag såg mig aldrig om
nytt liv,utan krav
det var mitt liv,mina tankar

Han var leader of the pack men lika gosig som en kattunge




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-03-03 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar