Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skrevs 2013 06 28


Synbarligen






Om ingen sol
på din himmel syns
hur skall kroppen din
heller alls orka
sin skugga kasta då?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 19:18



Bookmark and Share


  ULJO
Bra tänkt där
2014-02-06

  Catharina Edin
Ja, hur? Intressant frågeställning!
2014-02-06

  axveronika
Kan man fråga sig. Bra skrivet
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP