Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita snören?

livet är så kort

ödet sover livet bort

vita snören lev?




Bunden vers (Haiku) av Dödvatten och Gryning
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-03-03 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning