Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindsömmn

sov min kära vän

kanske ses vi snart igen

somna med vinden




Bunden vers (Haiku) av Dödvatten och Gryning
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-03-03 17:39



Bookmark and Share


  Missi VIP
jättevacker haiku. den går mycket djupt.
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning