Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är inte ute ur mitt liv

du är inte ute ur mitt liv
men jag tänker inte på dig varje dag längre

det enda jag saknar med dig är våra fyllesamtal
och hur du fick mig att känna något annat
än
ensamhet

du är inte ute ur mitt liv
men jag tänker inte på dig varje dag längre




Fri vers av Jotic
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-03 22:11



Bookmark and Share


  1love
Får mig tänka på gamla känslor, skön
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Jotic