Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oavsiktliga missförstånd kan verkligen ställa till saker och ting. Skall ett missförstånd alls kunna tolereras så bör det vara ovsiktligt.


Historiska hörnet, taskig humor.





Den ena till den andra och vice versa.
- Vad gav du till din pappa på hans födelsedag?
- En handgranat.
- Va? Är du inte riktigt klok?
- Oroa dig inte, jag behöll sprinten, så den kan han inte få för sig att leka med. Jag bad honom bara hålla riktigt hårt i granaten med båda händerna, innan jag gick ut i regnet igen.
- Jaså. Ja men det vet du väl att det kan vara svårt att släppa greppet sedan, då fingrarna blivit som alldeles stela och krokiga.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2014-02-16 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP