Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del minnen försvinner inte.


Minnesfönster

jag vill inte öppna fönstret
men det blåser upp ändå
jag kan inte stänga fönstret
för vinden blåser för hårt

när vindarna slagit sig till ro
går fönstret att stänga igen

men en del glasrutor är alltid spräckta
en del vindar slutar aldrig någonsin blåsa




Fri vers av Elin E
Läst 234 gånger
Publicerad 2003-10-28 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E