Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var får människan alla dumheter ifrån? Kommer de flygande genom luften eller är det någon som intalar mig att så här skall jag agera?


Dagens känsla 2013 07 22




Jag måste ha tänkt fel
någonstans på vägen.
Åh, mitt huvud hotar att sprängas
av inbillad okunnighet
att stolt regera själen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 21:26



Bookmark and Share


  figurett
Själen, koskesh, tro på dig, levande!
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP