Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftesbrott



Kom min kära jag
vill inte ha sex bara
vara nära tätt
intill känna mig trygg bak
din rygg korsar fingrarna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-11 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm...
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP