Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen



Vallmon har blommat
ut allt det vackra har en
början och ett slut
livet är en dagslända
som dör när en ny dag gryr

föds ännu en dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-11 20:45



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vemodigt...sant ...men ändå sa vackert...om igen... en NY dag...och ännu en...förhoppningsvis!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP