Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneslucka



Att åldras är att
minnas mindre minns bara
sista kärleken
allt det som hänt idag
är imorgon redan glömt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-11 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vishet i orden
2013-07-12

    ADI Nehlin
:-)
2013-07-12

  ULJO
Visdomsord
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP