Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gesten



Han sitter tyst och
stilla som i bön invid
gravstenen en och
annan tår trillar långsamt
och ljudlöst ner mot marken

orden huggna i
sten säger att här vilar
snart en osynlig
man som levt hela sitt liv
i tysthet på parkbänken

ty sorlet kvävde
hans röst ingen såg när han
sträckte fram handen
idag äntligen bönhörd
sluter ögonen och dör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-13 00:38



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
berörande
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP