Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till en hopplös själ

För vem spelar jag mig?
Karaktären är gammal
För vem spelar det roll?
Alla ser karikatyren...

För vem är jag viktig?
Alla måste bidraga
För vem kämpar jag?
Idioten naturligtvis...

För vem låtsas jag?
Alla utom batteristen
För vem är jag någon?
Det förlorade ljuset...

Tack R.S.




Bunden vers av William Andersson
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-13 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William Andersson
William Andersson