Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar sina talande tysta inbundna vänner


Älskad?



I samlarens spår
avtryck av sår hos alla
de han har lämnat
förbannelsen vilar tung
idag lever han ensam




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-13 12:07



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Kort men med ett stort innehåll - som säger mycket....
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP