Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen skiner


Instängd



Golvad taket
i mitt mausoleum knarr
avlägsna röster
klär väggarna i silke
spindeln hänger i tråden

från yttervärlden
minnena ekar springer
igenom mörkret
kritar vitt på svart tavla
ryser äntligen ljuset




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 14:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vemod
2013-07-18

  Siggesdotter
Orden griper tag....
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP