Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget blir mer fullkomligt än så


jag älskar dig mer än livet.
jag insåg det i en hiss med någon annan.
inte för att det spelar någon roll.
det var attraktionen som inte spelade sitt spel den kvällen som visade hur mycket du var värd
det var inte värt dig.
för du, är mycket mer än så.
du kommer ta mig från botten till dit vi är nämnda att nå.
och inget blir mer fullkomligt än så.




Övriga genrer av [FrökenGoulash]
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-14 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[FrökenGoulash]
[FrökenGoulash]