Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väcker

 

 

andning

 

liv

långt därborta

 

gryning

bryter genom

 

mina ord

och tiden

 

är vacker,

växer

 

i mitt hjärta

 

 

allt äldre

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP