Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades till att skriva denna text efter att ha läst en text av en textförfattare till poet här inne på poeter.se


Det besvärliga med människors dumhet




En del människor spelar dumma
för att de 'dumma'
inte skall behöva känna sig besvärade
av att det finns folk
som är klokare än de.

Eller?

Svårigheten är förstås
att skilja dem åt.

De som bara verkar vara korkade
och de som verkar vara korkade.

Ibland försäger sig någon
och verkar som skina igenom
rent intellektuellt

och ibland vill en sådan människa
se dum ut efteråt
så man skall tro sig som förstå
att det var ett rent olycksfall.

Som ett skott i mörkret.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 09:15



Bookmark and Share


  figurett
Skjutjärnsjournalis tikens ömmande punkter fyller inte löpande hål, men visst, måste hen kalkylera med att frågetecken om uppkomsten varande ägget eller...Förhoppningsvis nå, punkten, kistan, förr eller senare, givet vis...Död...
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP