Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst



Blåvingen landar
på kragen smeker min kind
viskar är här nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-25 00:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och vackert...
2013-07-25

  Lena Själsöga Keijser
så fin
landar denna
2013-07-25

  mysing
Oh! Så lätt och ljuvlig!
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP