Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullbordad



De som älskar de
älskar utan förbehåll
livet igenom
blir bilden betraktaren
må se den utan pensel





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 12:06



Bookmark and Share


  mysing
och hoppas på att penseln
inte gör en kludd av betraktaren
att beskåda..

2013-07-25

  Lena Själsöga Keijser
sant
2013-07-25

    ej medlem längre
Ideal att söka,
överallt.
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP