Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hågkomst 2



Ingen väg ut ur
ett smärtsamt slut kärleken
var en illusion
möttes på tåg klev av tog
farväl på centralstation

våra vägar skiljs
åt min bär hemåt fäller
en tår en flykting
korsar sitt spår ett löfte
inga fler möten på tåg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 13:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint...och trevligt medan de varar
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP