Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlek och krig



Bland bolster och dun
når vi himmelska ängder
i vår paulun
fjädrar yr när du får in
en obskyr träff med kudden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-25 16:47



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Gammal man gör så gott han kan :)
2013-07-28

    ej medlem längre
En fin lek av ord som smälter samman perfekt
2013-07-26

  mysing
Mm kuddkrig som bäst :)
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP