Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mord



Haikun har solkats
mörka moln på himlen någon
okänd har mördat

orden i eldskrift
för ett glödgat svärd
föll huvudena

kylan sveper ner
från Fujis snöklädda topp
korparna kraxar

lägger sordin på
ord som faller inne bland
körsbärsträden

haikumördare
liv tog du av daga men
haikun lever kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP