Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställ ej in P-brickan

Jag vill se dina ögon
parkera i min blick.
Du behöver inte
ställa P-brickan,
för hit kommer aldrig trafikpoliserna.




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-17 00:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
:-) smarta symboler
Lena
2007-05-20

  JMR
och finurlig...
2004-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson