Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild



Clownen är ingen
gycklare vår glädje
döljer också sorg
tårar smittar oavsett
i dem möter vi honom




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-25 18:57



Bookmark and Share


  mysing
Så kan det vara..
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP