Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det märkliga med kärlek är att det inte är farligt att avstå från det helt, redan efter par tre år kan man börja vänja sig. Det är just i början som det är så svårt att avstå från att få sin kärlek stillad två, tre gånger om dan.


Livet i en flaskhals




Om den amrikanska rättvisan vill att en fängelsekund skall kunna avtjäna etthundrafemtio år i fängelse, då borde väl regeringen vara skyldig att förlänga en sådan fånges liv så att fängelstraffet kan avtjänas. Om det forskas på en sådan överlevnad så den kan möjliggöras så kan den forskningen tjäna resten av mänskligheten också, för då kan än fler livstidsdömda förtjäna sina straff långt efter den vanligtvis beräknade strafftiden.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis som med cigaretter. Suck!
2013-07-27

  Nanna X
om man har en flaskhals kan man spela slide guitar. om man har en gitarr med en extra sträng kan man använda bilden som grepptabell. när man vill byta ackord flyttar man bara blicken en smula så bildar de svarta prickarna ett nytt ackord. det kan bli en intressant musik, slumpmässig fast delvis medvetandestyrd.
2013-07-26

  figurett
Vissa ekonomianalytikers drömscenario för samvetsfångarnes räkning...Timglaset visar om alla hänger med tiden...
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP