Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pytteliten bagatell



Tiden rinner ut
drömmen går mot sitt slut det
är dags att vakna
möta henne jag håller
kär oavsett var hon är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-25 22:53



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Mmm så fint!
2013-07-26

  lodjuret/seglare VIP
Orden kommer inifrån, att du väljer att uttrycka och tolka dem, är för läsaren en större sak.
2013-07-26

  mysing
Inte så liten bagatell
Då världen är så stor :)
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP