Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Variation på pytteliten bagatell



Tiden rinner ut
drömmen om kärlek måste
bli realitet
undrar om okänd vet att
hon är föremål för det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-25 22:57



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Berätta för henne .. för då vet hon
2013-07-26

  mysing
Hm, det får du nog göra henne
känd på så det inte längre är
En dröm.. Vad klockan än blir.

2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP