Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oansenlig bagatell



Bakom varje ord
ryms det en mening om än
mellan raderna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-07-25 23:19



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Mycket klokt och så tänkvärt!
2013-07-26

  Gerd Vading
Det som sägs mellan raderna är ofta det viktiga.
Fyndigt formulerad!
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP