Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppade sockar



Ständigt kliven på
öppnar sår river upp hål
som aldrig läker




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-26 01:13



Bookmark and Share


  mysing
Minns min farmor
Stoppade alltid sockarna..
Fick alltid stoppa om
Efter ett tag, höll inte
längden där heller...
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP