Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det intressant att studera effekten av något slags experiment. På ett liknande sätt kan det vara med skrivande. Det gäller bara att inte gå bort sig i snårskogen av ord, företeelser. (Texten har legat i utkast sedan 2013 07 26)


Du hade en bild av mig




Jag stal en bild av dig
den du hade av mig
var en bild av dig själv

du stal en bild av mig
den du hade av dig
var en bild av honom

hon stal en bild av dig
den du hade
var en bild av mig

han stal en bild av mig
den han hade
var en bild av sig själv




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-18 04:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
Bra om hur vi alla speglar oss i varandra (och oss själva).
2024-01-19

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
den här var
förvirrande
haha
:(
inte många på
min "följar" lista
så bara 2 nya dikter
när jag vaknade...
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP